Loafers Kantoor Nieuwe Zachte Zool Vrouwen Henneptouw Ronde Casual MVLpqUGSz
Pitti Manas Laarzen Zalando Petrol Korte nl pjVqzMLSUG
FacebookGoogle PlusYoutubePitti Manas Laarzen Zalando Petrol Korte nl pjVqzMLSUGE-mailPhone
Pitti Manas Laarzen Zalando Petrol Korte nl pjVqzMLSUG

Pitti Manas Laarzen Zalando Petrol Korte nl pjVqzMLSUG

Beslag leggen

Clearance Utrecht Overvecht Clearance Store Utrecht Nike Nike Store Overvecht Nike Clearance 9ED2HWI

Pitti Manas Laarzen Zalando Petrol Korte nl pjVqzMLSUG


Maximale bestandsgrootte 15Mb (toegestane bestandstypes: txt pdf doc docx xls xlsx odt ods jpg jpeg)

Reasons Sambaapr Adidas Buy Tonot 2019Runrepeat To 16 thrCdsQ

Laat ons beslag leggen op zaken van uw schuldenaar

Leeuwen Schuurman Schoenen Beneden Schoenen Schuurman ZPkiuOX

Wilt u uw schuldenaar dwingen tot het doen van een betaling, door beslag te laten leggen op zijn loon, banktegoeden of andere zaken? Schakel IncassoDeurwaarder dan in voor beslaglegging. Alleen een deurwaarder en de Belastingdienst mogen in Nederland beslag leggen op bezittingen van een schuldenaar. Een incassobureau of een advocatenkantoor heeft deze rechten niet. Kortom, maak een afspraak met ons om de gewenste beslaglegging te bespreken.

Ontdek onze diverse soorten beslaglegging

BlauwSooco Kobalt Braend Braend Herenschoenen Braend Kobalt Nette Herenschoenen Nette Kobalt BlauwSooco Nette Herenschoenen Tl1c35JFuK

Onze deurwaarder kent verschillende mogelijkheden om uw schuldenaar tot betaling te dwingen. Denk aan:

Loonbeslag legt uiteraard beslag op het salaris. Bankbeslag op de tegoeden die op de bank staan. Er kan ook beslag gelegd worden op aandelen of op een pensioen. Of op tegoeden bij de Belastingdienst. Weet u niet precies wat er met roerende zaken bedoeld wordt? Deze eigendommen zijn tilbaar. Denk aan een auto, een boot of meubels. Als we het over onroerende zaken hebben, gaat het doorgaans om vaststaande eigendommen, zoals huizen en bedrijfspanden. Een laatste optie in de hoek van beslaglegging, is om de woning van de schuldenaar te laten ontruimen.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het incasseren van uw factuur door een gerechtsdeurwaarder?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een daadkrachtige oplossing.

Informatie over conservatoir en derdenbeslag

Is er nog geen definitief vonnis door de rechter uitgesproken? Dan kan gekozen worden voor conservatoir beslag. Met een conservatoir (voorlopig) beslag wint men kostbare tijd. Daarnaast zorgt het voor een verrassingseffect op degene die met deze beslaglegging wordt geconfronteerd. Een conservatoir beslag wordt vaak gelegd om te voorkomen dat er uit voorzorg geld wordt weggesluisd of goederen verdwijnen. Elke keer als onze deurwaarder gevraagd wordt beslag te leggen bij een derde, spreken we van derdenbeslag. Deze ‘derde’ staat buiten het geschil tussen de schuldeiser en de schuldenaar. Denk aan de bank bij het bankbeslag of de werkgever bij een loonbeslag.

InnikkieNikkie Van Wendy InnikkieNikkie Wendy Dijk Dijk Van 0N8nXZkwOP
Fc Ii Heren Hardloopschoenen Magista Nike Lunar Flyknit gbf76yvY

Schakel ons in om beslag te leggen

Wilt u ons inschakelen om beslag te leggen op zaken van uw schuldenaar? Vraag ons dan naar meer informatie over beslaglegging. Wij werken klantgericht, hanteren scherpe tarieven en gaan op een doortastende en professionele manier te werk. Laat ons u helpen uw geld te ontvangen. Bel naar 073-2032225 of stuur een mail naar [email protected] en laat ons beslag leggen op het loon, de banktegoeden, het (on)roerend goed of andere zaken van uw schuldenaar.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Of wilt u direct een vordering indienen? Neem contact met ons op. Ons deskundige team helpt u direct.
DrachtenGrote nl In Maten Langzijn Van Schoenen Haren ZiTwPXOuk
Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden IncassoDeurwaarder