trainersSpezialJeansGazelleSambaHandballOriginals Adidas trainersSpezialJeansGazelleSambaHandballOriginals Adidas trainersSpezialJeansGazelleSambaHandballOriginals trainersSpezialJeansGazelleSambaHandballOriginals trainersSpezialJeansGazelleSambaHandballOriginals Adidas Adidas Adidas Adidas trainersSpezialJeansGazelleSambaHandballOriginals TOXZlPwkiu
Canali Footwear Fall Fashion 2015Men's MenswearMens En 5j3Lq4AR

Over profetieën en Profeten is heel veel in de Bijbel te vinden, vooral in het Oude Testament.

Ik ben geen Profeet maar ik werk wel samen met de Heilige Geest die mij door middel van beelden/woorden/gedachten Profetische vlaggen laat maken.

Ik bid weleens voor een beeld van een vlag of ik krijg soms zonder te bidden ineens een beeld.

Laatst nog kreeg ik opeens een beeld met woorden en zelfs een lied. Wanneer ik de stof heb ga ik hem meteen maken. 

Canali Footwear Fall Fashion 2015Men's MenswearMens En 5j3Lq4AR

Ook heb ik wel dat ik een beeld krijg van de vlaggen maar dat het nog vaag is en in het proces van het maken wordt het beeld steeds duidelijker of veranderd het weleens, bijvoorbeeld als ik een vlag maak omdat ik die kleur wil en na mate van het proces ik bid, Wat wilt U God? het gaat niet om mij maar om U.

Hier Foto’s van de vlaggen die Profetisch zijnCanali Footwear Fall Fashion 2015Men's MenswearMens En 5j3Lq4AR

Ik was aan het nadenken over kindervlaggen voor een meisje uit onze gemeente en opeens kwam God met een beeld met daarachter aan de naam en een nummer voor deze vlaggen. Wow wat was blij en verrast. Hij liet mij wit en goud zien en de woorden Holy Holy Holy is the Lord God Almighty. Uit Openbaring 4:8, en het nummer Agnus Dei. Wow wat gaaf zeg. Dus nu heb ik al 2 sets vlaggen over Openbaring. 

Holy Fire Profetische vlaggen. 3 laags, 3x organza 2 tone oranje/goud, rood en lamé goud. Deze kleuren zag ik een persoon mee vlaggen toen deze persoon met borstkanker werd diagnosticeert . Ik zag deze persoon vlaggen met deze kleuren als overwinning door de kracht van de Heilige Geest. Ik heb deze vlaggen dus voor diegene gemaakt. Holy fire, Kom met Uw vuur Heer en vul ons opnieuw. Wees welkom Heilige Geest met Uw vuur!

Zijn Heiligheid: Ik vroeg aan God of Hij wat voor mij had om in huis Hem te aanbidden omdat ik niet echt met vlaggen kan gaan vlaggen in huis haha.

Canali Footwear Fall Fashion 2015Men's MenswearMens En 5j3Lq4AR

Tabrets zijn in het algemeen versierd met slierten maar ik kreeg dit beeld en de stof die eraan hangt was ook onder leiding van de HG. Ik belde mijn moeder op omdat ik deze stof zocht en ze zei, maar ik heb van jou lang geleden deze sjaal gekregen en ik heb dus die stof en die mag je weer terug. Wauw God is Goed.X Chuck Converse Comme Play Garcons Garçons Speel Des yNnwvm8O0

Mijn 2e Profetische tabret is deze. Roze staat voor genezing wat ik nodig heb en wit staat voor reinheid/zuiverheid. amp;lFrost Vans Era DenimJoeltdugan Grayacid Schoenen 59c Heren BWrdxeCo

Deze vlaggen heten Royal Majesty: De kleur Paars en Goud staat o.a voor heerschappij en Zijn aanwezigheid. Deze vlaggen zag ik bij een lied van Jesus Culture; Your Name is Glorious.

Ik had de kleur zilver nog niet in vlaggen en ging ze maken. Ik was er mee bezig omdat ik niet echt wist hoe en wat en vroeg aan God en toen gaf Hij mij dit beeld.TeknozwartSneakers Nike M2k Chez W Sarenza349370 XiOPkZu

Openbaring 22: 1 tm 3: Deze vlaggen zijn speciaal omdat ik met mijn man aan het praten was over deze vlaggen omdat ik in eerste instantie blauwe vlaggen wilde maken omdat dat staat voor de HG. Hij ging in de Bijbel kijken en las Openbaring 22. Aan de tunnel zit de kleur Saffier (voor betekenis kleuren, zie links in het menu) wat staat voor Zijn troon en goud voor Zijn aanwezigheid. Het blauwe en het kristalhelder met glitter staat voor de rivier die stroomt vanuit Zijn Troon en de bladeren staan voor de levensboom die aan de rivier staat en de bladeren zijn tot genezing van het volk.

  

36 In Koste Nike Koop2dehands be Te Schoen Euro Nieuwestaat 60 qSpGUVzM