Adidas Sneakers Smith BijOtto Stan Online KopenShop Ok80wPn
Hardloopschoenen Nike 6 Goedkope Wit Downshifter Heren R43L5qAj
FacebookGoogle PlusYoutubeHardloopschoenen Nike 6 Goedkope Wit Downshifter Heren R43L5qAjE-mailPhone
Hardloopschoenen Nike 6 Goedkope Wit Downshifter Heren R43L5qAj

Hardloopschoenen Nike 6 Goedkope Wit Downshifter Heren R43L5qAj

Beslag leggen

Guess Marlyn Fl5mrlfal12 Active Lady Sneakers Leather Wit TPkiOZwXlu

Hardloopschoenen Nike 6 Goedkope Wit Downshifter Heren R43L5qAj


Maximale bestandsgrootte 15Mb (toegestane bestandstypes: txt pdf doc docx xls xlsx odt ods jpg jpeg)

Betaalbare Gympen Sneakers Instap Wit Dames Wedge Met Sleehak XZOkiuTP

Laat ons beslag leggen op zaken van uw schuldenaar

Adidas Maat OnlineSneakers Zalando Schoenen 46 Van 2IbDeH9WEY

Wilt u uw schuldenaar dwingen tot het doen van een betaling, door beslag te laten leggen op zijn loon, banktegoeden of andere zaken? Schakel IncassoDeurwaarder dan in voor beslaglegging. Alleen een deurwaarder en de Belastingdienst mogen in Nederland beslag leggen op bezittingen van een schuldenaar. Een incassobureau of een advocatenkantoor heeft deze rechten niet. Kortom, maak een afspraak met ons om de gewenste beslaglegging te bespreken.

Ontdek onze diverse soorten beslaglegging

Uit Kritiek In Journaal Ntr Nos Hakken Baas Hoge Op Y29DEIWH

Onze deurwaarder kent verschillende mogelijkheden om uw schuldenaar tot betaling te dwingen. Denk aan:

Loonbeslag legt uiteraard beslag op het salaris. Bankbeslag op de tegoeden die op de bank staan. Er kan ook beslag gelegd worden op aandelen of op een pensioen. Of op tegoeden bij de Belastingdienst. Weet u niet precies wat er met roerende zaken bedoeld wordt? Deze eigendommen zijn tilbaar. Denk aan een auto, een boot of meubels. Als we het over onroerende zaken hebben, gaat het doorgaans om vaststaande eigendommen, zoals huizen en bedrijfspanden. Een laatste optie in de hoek van beslaglegging, is om de woning van de schuldenaar te laten ontruimen.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het incasseren van uw factuur door een gerechtsdeurwaarder?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een daadkrachtige oplossing.

Informatie over conservatoir en derdenbeslag

Is er nog geen definitief vonnis door de rechter uitgesproken? Dan kan gekozen worden voor conservatoir beslag. Met een conservatoir (voorlopig) beslag wint men kostbare tijd. Daarnaast zorgt het voor een verrassingseffect op degene die met deze beslaglegging wordt geconfronteerd. Een conservatoir beslag wordt vaak gelegd om te voorkomen dat er uit voorzorg geld wordt weggesluisd of goederen verdwijnen. Elke keer als onze deurwaarder gevraagd wordt beslag te leggen bij een derde, spreken we van derdenbeslag. Deze ‘derde’ staat buiten het geschil tussen de schuldeiser en de schuldenaar. Denk aan de bank bij het bankbeslag of de werkgever bij een loonbeslag.

Blauwe Rijnsoever GelderlandTweedehands In Schoener Daen ymn80wOvNP
Online Online ShoppenManfield Online Lakschoenen ShoppenManfield Lakschoenen Lakschoenen Lakschoenen Online ShoppenManfield erBCxdo

Schakel ons in om beslag te leggen

Wilt u ons inschakelen om beslag te leggen op zaken van uw schuldenaar? Vraag ons dan naar meer informatie over beslaglegging. Wij werken klantgericht, hanteren scherpe tarieven en gaan op een doortastende en professionele manier te werk. Laat ons u helpen uw geld te ontvangen. Bel naar 073-2032225 of stuur een mail naar [email protected] en laat ons beslag leggen op het loon, de banktegoeden, het (on)roerend goed of andere zaken van uw schuldenaar.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Of wilt u direct een vordering indienen? Neem contact met ons op. Ons deskundige team helpt u direct.
Fashion PantsMan ImagesShoe Senza Scarpe BootsMen's 88 Best vNm8nO0w
Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden IncassoDeurwaarder